Buddhistisk psykologi

Buddhistisk psykologi - Kåre A. Lie | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kåre A. Lie
DIMENSJON
6,48 MB
FILNAVN
Buddhistisk psykologi.pdf
ISBN
8264848461067

BESKRIVELSE

Abhidhamma tilbyr en detaljert analyse av sinnets innhold og sinnets prosesser fra øyeblikk til øyeblikk, en analyse basert på observasjoner. Denne boken gir en enkel innføring i de viktigste hovedtankene i denne psykologien. Med litteraturliste og pali-norsk ordliste.

Denne boken gir en enkel innføring i de viktigste hovedtankene i denne psykologien. Les mer ... I buddhistisk psykologi finner vi verktøy for å observere denne dynamikken, og å jobbe med å håndtere slike automatiske prosesser.

Abhidhamma tilbyr en detaljert analyse av sinnets innhold og sinnets prosesser fra øyeblikk til øyeblikk, en analyse basert på observasjoner. Denne boken gir en enkel innføring i de viktigste hovedtankene i denne psykologien.

RELATERTE BØKER