Fritt fram!; sopp, moser og lav

Fritt fram!; sopp, moser og lav - Sigmund Lie, Trond Vidar Vedum | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigmund Lie, Trond Vidar Vedum
DIMENSJON
9,13 MB
FILNAVN
Fritt fram!; sopp, moser og lav.pdf
ISBN
9493008001992

BESKRIVELSE

I skogen er det mye spennende å undersøke. I skogbunnen vokser sopper, lav, mose og bregner. I trærne finner du også mange forskjellige lavarter. Ved hjelp av denne boka og kanskje ei lupe, kan du gå på oppdagelsesreise i en ukjent og spennende verden. Sidene i boka har plastbelegg på hver side slik at du kan legge den på bakken når du skal finne ut hva soppen eller planten heter.Aschehougs felthåndbøker for barn er nyttige oppslagsbøker i naturfag. Bøkene er tilpasset elever på barnetrinnet 1-4. Bøkene er robuste med plastbelagte sider og spiralrygg. Formatet er lite og hendig, og de egner seg godt til utebruk.

Sendes innen 3-5 virkedager. Kjøp boken Fritt fram!; sopp, moser og lav av Sigmund Lie, Trond Vidar Vedum (ISBN 9788203308253) hos Adlibris.com.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Spiral | 9788203308253 Pris: 179,-. spiral, 2007.

RELATERTE BØKER