Kan vi bare late som

Kan vi bare late som - Camilla Sandmo | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Camilla Sandmo
DIMENSJON
9,40 MB
FILNAVN
Kan vi bare late som.pdf
ISBN
2260455680083

BESKRIVELSE

Velskrevet, vittig og vakkert om overambisiose foreldre og den forste kjarligheten Nar Emma ikke spiller Sims eller drommer om a bli en beromt blogger, driver hun med kunstlop. Punktum. Mer er det ikke tid til. Jossi driver med hockey og er forst og fremst opptatt av a ha det goy pa isen. Etter et veddemal utvikler det seg langsomt et vennskap mellom de to. Men alt er ikke pa plass i Jossis verden. Mens jeg ligger og kaver pa isen, flyr noe svart forbi meg og krasjer inn i vantet med et ekstremt hoyt smell. Jeg kryper sammen og kjenner sjokket av den skarpe lyden helt ut i fingertuppene. Pucken. Den burde faen meg hatt lyddemper. Jeg plukker den opp og stirrer pa den med avsky. En av guttene klatrerover dekkene og er pa vei mot meg. «Si unnskyld», sier jeg nar han er narme nok. «Du kunne ha drept meg!» Gutten sier ingenting, han bare stirrer. Alt jeg kan skimte under hjelmen, er mork hud og svart har.

Kjøp boken Kan vi bare late som av Camilla Sandmo (ISBN 9788241916663) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Det er forfriskende å lese et slikt språk i en ungdomsbok, synes jeg. Kan vi bare late som regnes som såkalt skeiv litteratur. - Vet dere om andre bøker som passer til denne betegnelsen? Det har kommet flere slike ungdomsbøker de siste par årene.

RELATERTE BØKER