Laksegalskap

Laksegalskap - Lornts Mørkved, Georg Fredrik Rieber-Mohn | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lornts Mørkved, Georg Fredrik Rieber-Mohn
DIMENSJON
12,5 MB
FILNAVN
Laksegalskap.pdf
ISBN
6754392369833

BESKRIVELSE

"Det måtte være et dyr. Og dyr var mat. Bare noen meter unna. Et dyr som kom fra elvevannet og forsvant dit igjen. Han ropte. Alle samlet seg raskt rundt den delvis tannløse og lyttet. Han måtte fortelle historien flere ganger. Og alle fikk se den samme sølvblanke skapningen. De skjønte ikke mye av hva de så, men de skulle få se mange springende lakser de nærmeste dagene. Og naturlig nok diskuterte de hvordan de skulle få tak i en av dem for å stille den gnagende sulten. Det var det eneste som opptok dem alle. Mat. De ga dyret et navn. De kalte det opp etter plasket de hadde hørt, navnet ble laks, altså et slags lydmalende ord. Og laksen satte de seg fore å få has på, så de kunne sette de brune tannstubbene i den og få sendt noe ned i magen. Alt handlet fra da av om å fange en stor laks. Og det gjør det også 6000 år senere for etterkommerne av disse første laksefiskerne. Å få den virkelig store laksen."

1 / 1. Produktinfo Spesifikasjoner Til toppen Produktinfo Produktinfo "Det måtte være et dyr.

Boka har stoff om: a) Hvordan velge rett utstyr og våpen: Våpen, ammunisjon, kikkertsikte og montasj... Blomstrende kort - og andre kreative ideer last ned PDF Gitte Schou Hansen Multikunsteren Mørkved, som forøvrig er sjef i og grunnlegger av Norsk Toillingforbund, er ukens gjest i Jakt- og fiskepodden. Sammen med tidligere riksadvokat og høyesterettsdommer Georg Fredrik Rieber-Mohn, har han latt sin fascinasjon over laksen og laksefiskeren munne ut i en egen bok, "Laksegalskap". «Laksegalskap» - med undertittelen «laksens vesen og laksefiskets uvesen» - er begått i den tro at det fortsatt fantes ei bok om emnet som ikke var skrevet før.

RELATERTE BØKER