Lille hjerte

Lille hjerte - May Lis Ruus | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
May Lis Ruus
DIMENSJON
4,22 MB
FILNAVN
Lille hjerte.pdf
ISBN
9164034841523

BESKRIVELSE

Lucie vet ikke om hun kan stole på Duved. Han lokker henne med nyheter om Emme, og selv om hun aner fare, kan hun ikke si nei til dette. Underveis til Austråttborgen prøver Lucie å finne ut hva svensken har i sinne. Det undret Lucie at han virket så tilfreds. Var det fordi det hadde lykkes ham å få henne med seg helt inn hit? Det var ingen steder å flykte nå. Borgen var bygget for å holde folk ute ... og på samme måte holdt den også alle som var innenfor, fanget her. Plutselig hørte hun en kjent stemme rope: «Lucie? I himmelens navn ... Lucie!»

Enkel-tema. Topphengt lykke hos Mitt lille hjerte. Janne Iversen har med sin populære Instagram-konto blitt en inspirasjonskilde for mange interiørelskere i inn- og utland.

a d v e n t for 5 år siden F j o r d B y. Just for fun! for 5 år siden Lille Martine.

RELATERTE BØKER