Metamorfose

Metamorfose - Christopher Nielsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christopher Nielsen
DIMENSJON
8,20 MB
FILNAVN
Metamorfose.pdf
ISBN
4228379594322

BESKRIVELSE

Bokens baksidetekst:En framtid ikke altfor langt unna -- 2030. Oslo: en kald, møkkete og forblåst by, med nådeløse skiller mellom fattig og rik, der alle kjemper om et øyeblikk i rampelyset. En verden der Infraglobe styrer menneskenes drømmer og forventnínger, der tilflukt i rusmidler er veien ut, opp og fram, og medmenneskelighet slik vi kjenner den er håpløst umoderne. Det er en beinhard visjon av en uunngåelig og skremmende framtid. Midt oppi rotteracet finner vi nittenårige Evita, som kjemper en hard kamp for å gjøre karriere som modell. Det eneste lyspunkt er virkelighetsflukt med det siste innen designerdrugs. En dag tar hun og bestevenninnen Amanda det nyeste nye på markedet: Metamorfose. På gateplan kjent som Foose. Og absolutt alt forandrer seg.

Til slutt valgte jeg å beholde den. Ordet «Metamorfose» betyr rett og slett forvandling, slik vi gjerne ser med en sommerfugl som går gjennom prosessen fra puppestadiet til en flyvende sommerfugl. «Metamorfose» er et begrep som innebærer transformasjon/ forandring i løpet av levetiden, og senterets fokus er å se bygg/eiendom i et livsløpsperspektiv.

Trykk her for å få et innblikk i noen av studentarbeidene til Urban Triggers. Tittelen «Metamorfose» Metamorfose var lenge bare en arbeidstittel. Til slutt valgte jeg å beholde den.

RELATERTE BØKER