Når hver time teller

Når hver time teller - Hilde Larsen Damsgaard | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Larsen Damsgaard
DIMENSJON
3,70 MB
FILNAVN
Når hver time teller.pdf
ISBN
5943030261717

BESKRIVELSE

Livet i klasserommet har stor betydning for elevenes hverdag. Her tilegner de seg både kunnskap og livskompetanse. For dem teller hver time. Derfor er det vesentlig hvordan samfunnet prioriterer når det gjelder lærernes muligheter til å gjøre en ordentlig jobb. Når hver time teller, er det samtidig viktig at elevene daglig får gode og positive erfaringer, og at skolekulturen og lærerrollen håndterer utfordringene i skolen på en profesjonell måte. Forfatteren fokuserer på muligheter og utfordringer knyttet til ulike deler av skolens virksomhet. Blikket rettes mot livet i klasserommet, klasseledelse, hva det vil si å være en god lærer, tilpasset opplæring og den viktige, men noen ganger vanskelige samtalen. Ledelse og profesjonalitet, samt skoleutvikling og skolens rolle i dagens samfunn belyses også. Boka er praksisnær med mange eksempler som danner grunnlag for refleksjon, diskusjon og etablering av tiltak. Forfatteren er opptatt av å se på forhold som påvirker livet i klasserommet og få frem muligheter og forpliktelser knyttet til det å skape gode skolehverdager.

Å trekke frem en god Knausgård-bok kan kanskje friste, likevel kan du høre ropet fra din indre stemme: «Dette har du ikke tid til». Ferie skal alltid regnes i hele dager og ikke som delte feriedager eller i timer. En feriedag trenger ikke å være en arbeidsdag.

Derfor er det vesentlig hvordan samfunnet prioriterer når det gjelder lærernes muligheter til å gjøre en ordentlig jobb. Når hver solstråle teller. Med et solcelleanlegg på fjøstaket, kan du produsere din egen strøm.

RELATERTE BØKER