Navn i Oslo

Navn i Oslo - Leif Gjerland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif Gjerland
DIMENSJON
3,99 MB
FILNAVN
Navn i Oslo.pdf
ISBN
8053395382622

BESKRIVELSE

Oslo har et rikt tilfang av egennavn som rommer en flik av byens fortid. De er livskraftige kulturminner som brukes hver dag. Lærer vi å gjenkjenne betydningen, kan de dessuten bli som kikkhull inn i historien, innblikk i hva som en gang var. Hensikten med denne boka er nettopp å gi deg mange a-ha-opplevelser og se sammenhenger ut fra hva navnene egentlig kommer av. Navnene i denne boka er delt inn åtte hovedgrupper som: Oslos eldste navn, Folkelige kallenavn, Oppkalt etter, 1800-tallets hyttenavn og Kortreiste feriemål som blant annet Nordpolen, Grønland og Cuba. God tur inn i Oslos spennende verden av navn!

... Sterkt støtte til byrådslederen i Oslo 01:46 Norge NRK: ... Oslo univer­sitets­sykehus publi­serte person­nummer og navn: - Sterkt bekla­gelig.

Oslo universitetssykehus (OUS) har de siste tre årene publisert over 250 personnummer og navn i sine postlister. Oslo har et rikt tilfang av egennavn som rommer en flik av byens fortid. De er livskraftige kulturminner som brukes hver dag.

RELATERTE BØKER