Oligarkenes vekst og fall

Oligarkenes vekst og fall - Serhij Lesjtsjenko | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Serhij Lesjtsjenko
DIMENSJON
3,57 MB
FILNAVN
Oligarkenes vekst og fall.pdf
ISBN
5130042124295

BESKRIVELSE

Ukraina er et av landene i Europa med dårligst levekår, men med en enorm rikdom for de få på toppen. Oligarkenes vekst og fall består av to bøker der gravejournalist Serhij Lesjtsjenko avslører hvordan Ukrainas politiske elite jukser til seg penger og makt. Her avdekkes kynisk maktkamp, svik, sammensvergelser og bankkontoer på Bahamas. Den første boka handler om statsministeren som innførte de fleste knepene for korrupsjon i landet: Pavlo Lazarenko. Han gjemte unna en kjempeformue i offshore-selskaper. Så fikk han store problemer og flyktet til USA. Der havnet han i fengsel. Lazarenko banet vei for president Viktor Janukovytsj, hovedpersonen i bok nummer to. Da han rømte til Russland under det blodige Majdan. opprøret i 2014, forlot Janukovytsj et presidentpalass med yacht-garasje, dyrepark og et biljardbord til 97 000 dollar. Han hadde en privat medisinstue som behandlet bare ham. Finansiert med statlige penger han trikset til seg gjennom stråselskaper og bestikkelser. Serhij Lesjtsjenko (f. 1980) er en ukrainsk parlamentariker, blogger, pressefrihetsaktivist og tidligere gravejournalist. Fra 2000 til 2014 jobbet Lesjtsjenko for internettavisa Ukrainska Pravda, der han spesialiserte seg på korrupsjon.

I boken avslører Serhij Lesjtsjenko hvordan Ukrainas politiske elite jukser til seg penger og makt. Her avdekkes kynisk maktkamp, svik, sammensvergelser og bankkontoer på Bahamas. Oligarkenes vekst og fall består av to bøker der gravejournalist Serhij Lesjtsjenko avslører hvordan Ukrainas politiske elite jukser til seg penger og makt.

Hva er egentlig historien bak hans suksess og nederlag? Oslo 2018. 8vo.

RELATERTE BØKER