Skogens hvisker

Skogens hvisker - Jorunn Johansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
6,84 MB
FILNAVN
Skogens hvisker.pdf
ISBN
2140597805555

BESKRIVELSE

Ondskapen på Finnskogen bare fortsetter. Fru Vinge står i ledtog med den blinde trollmannen, og gjør alt for å hindre at Amalie og Ola skal forbli lykkelige. En dag dukker Peter opp på Tangen og ber Amalie bli med ham ut i skogen. Han forteller om en skikkelse som viste seg for ham; skogens hvisker kaller han den. «Vi må forte oss bort herfra, Peter. Det er ondskap her. Denne skapningen vil oss ikke noe godt.» Amalie tok noen tak med staven og satte utfor en lang bakke. Peter løp etter henne, hun hørte pusten hans bak seg. «Vi må skynde oss!» ropte hun igjen, men nå hørte hun ham ikke lenger. Da hun bremset med staven og så seg tilbake, var Peter borte

Denne skapningen ... Fossefall 40 (Ebok) av forfatter Jorunn Johansen. Pris kr 89 (spar kr 12).

Når høyden på trærne er over 5 meter og avstanden mellom dem mindre enn 30 meter får vi en slik ... Skogen i Norge vokser som aldri før. I løpet av de siste 90 årene er skogvolumet tredoblet.

RELATERTE BØKER