Bare et barn

Bare et barn - Hanne Kristin Rohde | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Kristin Rohde
DIMENSJON
10,94 MB
FILNAVN
Bare et barn.pdf
ISBN
1039571045102

BESKRIVELSE

Hanne Kristin Rohdes Bare et barn er oppfølgeren til suksessromanen Mørke hjerterBoken begynner dramatisk når en journalist og en politiadvokat drepes på en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Politiet finner likene av to guttebarn ved Frysja i Oslo, og sammen med sine kolleger i Oslopolitiet begynner Wilma Lind å nøste i det som åpenbart er en drapssak. Denne gangen får Wilma mer enn én krevende etterforskning å tenke på: Hun satt nemlig ved siden av den drepte politiadvokaten da han ble skutt under pressebriefen. De to sakene tilfører Wilma en kunnskap om Norge som overrasker og sjokkerer henne, og hun må se etter løsninger og motiv også der det er upopulært å lete. Hun erfarer raskt at ikke alle overordnede lar seg begeistre. Bare et barn retter blikket mot de mange barna som stadig forsvinner fra norske asylmottak, mange som ofre for menneskehandel, uten at norske myndigheter gjør tilstrekkelig for å avdekke fakta. Hanne Kristin Rohde er i ferd med å utvikle seg til en knallgod krimforfatter. Denne romanen er en regelrett page-turner. Valerie Kubens, Fædrelandsvennen, terningkast 5Ny troverdig og spennende krimroman fra Rohde. Min målestokk på hvor god en bok er, er hvor lett jeg finner tid til å lese. Persongalleriet, situasjonene og plottet trekker leseren med spenning inn i en verden du er glad du bare leser om. Sidene gikk unna som en røyk. Ole Martin Mortvedt, PolitiforumLes utdrag fra boka

Barnas beste skal alltid være avgjørende når foreldre ikke blir enige om hvem som skal ha den daglige omsorg. «Bare et barn» begynner dramatisk når en journalist og en politiadvokat blir skutt under en pressekonferanse. Ved siden av sitter den unge juristen Wilma.

Verdens beste SFO. En to tre - her kommer en beskjed! Her er det kaos, som vanlig. - Å oppdra barn i Kina er dyrt, og selv om staten er i ferd med å utvikle et mer omfattende velferdssystem, må man ha spart opp penger.

RELATERTE BØKER