En grusom kvinnes bekjennelser

En grusom kvinnes bekjennelser - Unni Lindell | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Lindell
DIMENSJON
5,11 MB
FILNAVN
En grusom kvinnes bekjennelser.pdf
ISBN
7044391276917

BESKRIVELSE

Den enslige og hemmelighetsfulle Judith Sell flytter inn i et etablert boligfelt. Miljøet er småborgerlig og kjedelig, men bare på overflaten. Uhyggelige ting begynner å skje. Kan det ha noe å gjøre med den nye innflytteren?En sortkledd kvinne vandrer hvileløst omkring på gangveiene mellom rekkehusene nattestid.I lommene har hun en kniv. Hun går stille inn i de små hagene med de små buskene og leter etter en åpen dør. Det som skjer, sprer angst og uhygge på boligfeltet, mens hun, den grusomme kvinnen, føler at hun ikke lenger har kontroll over seg selv. Hun vet ikke lenger hvem hun er. Det gjør heller ikke hennes nærmeste naboer.Unni Lindell spenner i sine kriminalnoveller tråder mellom vanlige mennesker i vanlige miljøer, men raskt blir man grepet av den underliggende uhyggen som bygger seg opp til et uutholdelig klimaks.

Miljøet er småborgerlig og kjedelig, men bare på overflaten. Uhyggelige ting begynner å skje.

handlekurv . Lagerstatus Sendes i løpet av 1-2 arbeidsdager Utgivelsesår 2001 Sider 176 Forlag Gyldendal Norsk Forlag ... Vår pris 149,-.

RELATERTE BØKER