Krigshistorie

Krigshistorie lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,97 MB
FILNAVN
Krigshistorie.pdf
ISBN
6469598726683

BESKRIVELSE

Oppdag de sanne historiene bak tidenes største konflikter Flere av historiens mest ikoniske kriger og kamper gjenopplives i denne samlingen av udødelig militærhistorie. Her er menneskene og øyeblikkene som formet sin samtid og definerte sin ettertid, vinnerne og taperne, og deres taktiske disposisjoner, legendariske kjøretøy og avgjørende våpen. Fra vikingtid og middelalderens bueskyttere til Operation Desert Storm, fra Napoleon til Rommel - bokasinet Krigshistorie byr på solid og underholdende dybdelesning for alle historieinteresserte. Boken er praktfullt illustrert med krigshistoriske malerier og legendariske fotografier.

En ny bok om Aust-Agder under andre verdenskrig avslører historier om nordmenns motstand og støtte til okkupantene, og viser mange hittil upubliserte bilder. Krigshistorie. Da den tyske Wehrmacht-sjefen overga seg, var det til Ingers farfar - Hestehandel i Lillehammer lot tyske nazister gå i tjeneste for USA.

Han fikk tilgang til 300 brev som foreldre skrev til hverandre. Ordførarar og varaordførarar i Sogn og Fjordane pr. 16.

RELATERTE BØKER