Kunsten å tryne

Kunsten å tryne - Jan Tore Noreng | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Tore Noreng
DIMENSJON
11,42 MB
FILNAVN
Kunsten å tryne.pdf
ISBN
3571751446575

BESKRIVELSE

«Det er lett for ei jente. Hun kan påstå hva hun vil. Hun kan fortelle om ting som egentlig aldri skjedde.»Da skolen begynner igjen etter sommeren, har noe forandret seg. Plutselig vil de mest populære jentene i klassen henge med Samuel og Jonas. Men Samuel klarer bare å tenke på den mystiske jenta han møtte på byggeplassen. Hvem er hun? Og hvordan kan han komme i kontakt med henne? Samtidig setter den nye populariteten vennskapet mellom Jonas og Samuel på prøve. Hva skjedde egentlig på festen da Samuel dro tidlig? Den festen da Jonas ble igjen? En historie om å trene til det sitter, om mystiske jenter og om hvem som egentlig snakker sant.

Hun kan fortelle om ting som egentlig aldri skjedde.» Da skolen begynner igjen etter sommeren, har noe forandret seg. Plutselig vil de mest populære jentene i klassen henge med Samuel og Jonas. Kunsten å tryne av Jan Tore Noreng De to kameratene Samuel og Jonas har brukt mye tid i sommerferien på parkour.

En historie om å trene til det sitter, om mystiske jenter og om hvem som egentlig snakker sant. 4 stars.

RELATERTE BØKER