Marshmallowtesten; Nøkkelen til viljestyrke

Marshmallowtesten; Nøkkelen til viljestyrke - Walter Mischel | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Walter Mischel
DIMENSJON
9,38 MB
FILNAVN
Marshmallowtesten; Nøkkelen til viljestyrke.pdf
ISBN
2825530189966

BESKRIVELSE

Walter Mischel var, på slutten av sekstitallet, den første til å gjøre et forsøk som ga psykologisk innsikt i mestring og viljestyrke. Barnehagebarn ble satt for seg selv med en marshmallow foran seg. De fikk lov til å spise den opp når de selv ville, eller de kunne vente til forskeren kom tilbake, og få to marsmallows som belønning. Først flere år senere forsto man hvor mye forsøket kan lære oss. Nærmere studier har vist at de som klarer å vente, blir voksne som lykkes bedre med vennskap og partnere, færre av dem er overvektige og rusavhengige, de er faglig dyktigere og friskere. Kort sagt, de lykkes bedre i livet. I Marshmallow-testen demonstrerer Mischel viktig-heten av viljestyrke og selvbeherskelse, og viser hvilke mekanismer som ligger bak. Sitter du med følelsen av at du selv eller dine barn aldri ville klart å la marshmallowen ligge, fortvil ikke: Et hovedpoeng i boka er å vise hvordan viljestyrken kan trenes opp, hos oss selv og barna. Med akademisk innsikt og oversikt, og klokskap, viser Mischel oss et nytt selvbilde - vi skjønner bedre hvem vi er og hva vi kan bli.

På lager Sendes vanligvis innen 24 timer Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000 ... Kjøp 'Marshmallowtesten, nøkkelen til viljestyrke, mastering self control' av Walter Mischel fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet | 9788253038216 I denne boken samler Mischel trådene etter et langt liv som forsker.

Kjenn din viljestyrke og øv den opp. walter mischel er amerikansk psykolog, og ­spesialist på personlighets­teori og sosialpsykologi.

RELATERTE BØKER