Primtallenes ensomhet

Primtallenes ensomhet - Paolo Giordano | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paolo Giordano
DIMENSJON
9,78 MB
FILNAVN
Primtallenes ensomhet.pdf
ISBN
5033156693346

BESKRIVELSE

Boken er en oppvekstroman om vennskap og kjærlighet mellom to unge mennesker. Mattia er en superintelligent gutt med sans for tall. Han har en psykisk utviklingshemmet tvillingsøster som forsvinner sporløst mens han har ansvar for henne. Alice har en ambisiøs far som ønsker at hun skal bli alpinstjerne. Hun utsettes for en alvorlig skiulykke som gir henne livsvarige skader. Når Alice og Mattia møtes, gjenkjenner de straks seg selv i den andre.

Debutromanen Primtallenes ensomhet er oversatt til tretti språk og er blitt filmatisert i hjemlandet.. I smittens tid er en pamflett han skrev på rekordtid i begynnelsen av mars: Koronaviruset har inntatt Italia, og han vil avklare.

Med unntak av tall under 10 må alle primtall slutte på tallene 1, 3, 7 eller 9. Grunnen til dette er at alle partall kan deles ... Primtallenes ensomhed af Paolo Giordano.

RELATERTE BØKER