Troens ABC

Troens ABC - Torleiv Austad, Hans Kvalbein, Lars Østnor | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torleiv Austad, Hans Kvalbein, Lars Østnor
DIMENSJON
4,94 MB
FILNAVN
Troens ABC.pdf
ISBN
3185784579857

BESKRIVELSE

Kristen tro bygger på budskapet om at Jesus Kristus er stått opp fra de døde og lever i dag. Han viser oss Veien til tro på Gud og vil være vår veiviser gjennom livet. Innholdet i kristen tro er forankret i Bibelen. I Den norske kirke tolkes troen i lys av den lutherske bekjennelse. Bakgrunnen for denne boken er kirkens satsing på trosopplæring for barn og unge. Det krever kreativ trosformidling på flere områder. En av oppgavene er å gjøre rede for det elementære innholdet i troen. Det er denne utfordringen vi har grepet fatt i her. Derfor heter boken Troens ABC. Boken vil være en ressursbok for alle som er opptatt av trosopplæring i vår kirke. Det gjelder først og fremst troslærerne i menighet og organisasjon, men også foreldre og faddere som tar sitt dåpsansvar på alvor. Alle som leter etter grunnleggende kunnskap om kristen tro, vil ha utbytte av denne boken. Hans Kvalbein (f. 1942), Torleiv Austad (f. 1937) og Lars Østnor (f. 1939) har i mange år undervist ved Det teologiske Menighetsfakultet i fagene Det nye testamente, dogmatikk og etikk. Denne boken er en frukt av deres lange erfaring med undervisning i kristen tro for prester, kateketer og kristendomslærere/religionslærere.

Målet er å invitere mennesker til å utforske egen tro, og til å peke på at det finnes gode svar på mange spørsmål. Derfor heter boken Troens ABC. Boken vil være en ressursbok for alle som er opptatt av trosopplæring i vår kirke.

Han viser oss Veien til tro på Gud og vil være vår veiviser gjennom livet. Innholdet i kristen tro er forankret i Bibelen. Kjøp Troens ABC fra Bokklubber Kristen tro bygger på budskapet om at Jesus Kristus er stått opp fra de døde og lever i dag.

RELATERTE BØKER