Veiledningssamtaler i idrett

Veiledningssamtaler i idrett - Rune Høigaard, Arild Jørgensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Høigaard, Arild Jørgensen
DIMENSJON
3,10 MB
FILNAVN
Veiledningssamtaler i idrett.pdf
ISBN
5281156997606

BESKRIVELSE

Å være trener innebærer å være veileder. En av de viktigste metodene en trener kan benytte overfor utøveren er individuelle samtaler. Gjennom veiledningssamtaler kan en både motivere utøveren og bidra til at utøveren gjør gode valg og handlinger.Det ligger med andre ord et stort potensial for prestasjonsforbedringer gjennom en veiledningsprosess. Utgangspunktet for denne boken er at veiledning kan læres. I boken presenteres ulike kommunikasjonsteknikker og ulike veiledningsstrategier. Det er benyttet mange praktiske eksempler fra ulike idretter og fra Arild Jørgensens veiledningsarbeid med skiløperen Marit Mikkelsplass. Boken gir dermed en innføring i veiledning og kommunikasjon på en slik måte at en kan omsette dette til direkte handling. Hensikten er at veilederen skal få arbeidsredskaper som gjør samtalen med utøveren mest mulig målrettet og effektiv.Veiledningssamtaler i idrett henvender seg spesielt til trenere og ledere i idrett. Den vil også egne seg for andre som er opptatt av veiledning eller driver med veiledning i sitt arbeid.

Coachingsamtal inom idrotten / Rune Høigaard, Arild Jørgensen. Høigaard, Rune (författare) Jørgensen, Arild (författare) ISBN 9188941493 Publicerad: Stockholm : SISU idrottsböcker, 2002 Veiledningssamtaler i idrett.

Veiledningssamtaler i idrett. Rune Høigaard og ... Søkelyset settes her på norsk lærerutdanning og på grunnskolelærerstudenters veiledningssamtaler i praksisopplæring hvor Lesson Study ble innført som arbeidsmetode.

RELATERTE BØKER