Barns kamp med voksne

Barns kamp med voksne - Margot Jørgensen, Peter Schreiner | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Margot Jørgensen, Peter Schreiner
DIMENSJON
12,83 MB
FILNAVN
Barns kamp med voksne.pdf
ISBN
3236630144636

BESKRIVELSE

Flere og flere barn oppleves som vanskelige og helt umulige å ha med og gjøre, både i hjem, barnehage og skole. Barn lever i konstant kamp med sine nærmeste voksne. "Fighter-relasjonen" er et utbredt oppdragelsesproblem, men et relativt nytt begrep innen barne- og ungdomspsykiatrien. Boken gir et bilde av hva det er som egentlig foregår, og hvordan problemene kan forstås og løses. Bokens målgruppe er foreldre, og alle som arbeider med barn og ungdom.

Det klassiske eksempelet er barnet som lager voldsomme scener i butikken for å få det de har lyst på . Barn lever i konstant kamp med sine nærmeste voksne. "Fighter-relasjonen" er et utbredt oppdragelsesproblem, men et relativt nytt begrep innen barne- og ungdomspsykiatrien.

Det kan også føre til at de har vansker med å konsentrere seg og holde oppmerksomheten over tid. Litt tydeligere er de barna som skaper konflikter når de kommer inn i lek. Mange barn går ut av barnehagen med god avbrytningskompetanse i stedet for lekekompetanse.

RELATERTE BØKER