Da Oslo holdt pusten

Da Oslo holdt pusten - Nils Petter Thuesen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Petter Thuesen
DIMENSJON
8,12 MB
FILNAVN
Da Oslo holdt pusten.pdf
ISBN
6694746554013

BESKRIVELSE

Oslos historie er dramatisk: Bybranner, henrettelser, epidemier, tysk invasjon, bombeangrep og terror har satt sine spor i hovedstadens historie. I årenes løp er det ikke bare tragiske hendelser som har fått titusener av Oslo-borgere til å stille opp. Vi minnes også det første flystevnet der en svensk flybaron gikk på vingene, da kong Haakon kom hjem etter andre verdenskrig - og spennende sportsbegivenheter: En historisk skøyteduell på Frogner Stadion, norgeshistoriens mest omtalte stavbrekk i Holmenkollen og en helt spesiell fotballkamp på Ullevaal Stadion - den kvelden Norge var best i verden! Dette er boken for alle som liker spennende fortellinger - og som samtidig vil lære mer om Oslos historie. Forfatteren, Nils Petter Thuesen, har tidligere skrevet flere bøker med Oslo som tema, blant annet Historien om Oslo.

... 18:02 60 prosent har hjemmekontor i Finland 17:32 Dramatisk bilpåkjørsel i Sverige skyldtes sykdom 16:54 Knivstikking i Oslo ... Oslos historie er dramatisk: Bybranner, henrettelser, epidemier, tysk invasjon, bombeangrep og terror har satt sine spor i hovedstadens historie.

da om ikke annet naturen så lysere ut, ... I Urtegata på Grønland i Oslo bestemmer Inge Berge i NA24 seg for at noe må gjøres med kostnadene.

RELATERTE BØKER