Er det mulig å styre utviklingen?

Er det mulig å styre utviklingen? - Francis Sejersted | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Francis Sejersted
DIMENSJON
4,78 MB
FILNAVN
Er det mulig å styre utviklingen?.pdf
ISBN
9050982359277

BESKRIVELSE

Boka inneholder artikler skrevet i perioden 1988 til 1998. Artiklene diskuterer muligheten for å styre den teknologiske utviklinga, og legger spesiell vekt på utviklinga av det oljeindustrielle kompleks. Sejersted skisserer et grunnlag for en generell politisk teori om teknologi.

Artiklene diskuterer muligheten for å styre den teknologiske utviklinga, og legger spesiell vekt på utviklinga av det oljeindustrielle kompleks. Er det mulig å styre utviklingen? Teknologi og samfunn. Artikler skrevet i perioden 1988 til 1998.

Dette gir også et bilde på hvordan endring styres strategisk i Kina. Myndighetenes særegne styringsmåte gjør dem i stand til å orkestrere og styre innovasjon og utvikling innen vind- og solcelleanlegg. Det ligger begrensninger i kommuneorganisasjonens egne virkemidler til å styre en ønsket utvikling i lokalsamfunnet.

RELATERTE BØKER