Forsvunne sivilisasjoner

Forsvunne sivilisasjoner - Markus Hattstein | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Markus Hattstein
DIMENSJON
11,12 MB
FILNAVN
Forsvunne sivilisasjoner.pdf
ISBN
9035559758757

BESKRIVELSE

Denne boken handler om forsvunne sivilisasjoner fra menneskets tidlige historie, som blant annet perserne, grekerne, romerne, inkaene, mayaene og aztekerne. Den beskriver hvor og når de forskjellige sivilisasjonene fantes og hvilken innflytelse de har hatt på historien. Med litteraturliste og register.

Den vakre oasen med kulturminner er en del av verdensarven. For ekstremistene ligger verdien i å rasere. Mystiske monumenter fra gamle sivilisasjoner Forskere og arkeologer slutter ikke å la seg forundre over noen av monumentene som står igjen etter gamle sivilisasjoner . Selv om han kanskje aldri fant El Dorado, er det altså ikke utenkelig at han kan ha funnet andre ukjente sivilisasjoner.

Fra lobotomiens historie (1993) 110 sider. (225 kr) I vår tid tjener imidlertid disse gravene, i tillegg til mange andre mer beskjedne graver, som vinduer mot fortiden.

RELATERTE BØKER