Fotballskolen

Fotballskolen - Alex Bellos, Ben Lyttleton | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alex Bellos, Ben Lyttleton
DIMENSJON
9,34 MB
FILNAVN
Fotballskolen.pdf
ISBN
2549148693409

BESKRIVELSE

Velkommen til Fotballskolen!Her handler alle timene om fotball. Det er de beste timene! For fotball er en flott måte å lære om verden på.Du får lære ting ikke engang vennene eller foreldrene dine kan: Som hvorfor geografi gjør brasilianere til så dyktige spillere. Og hvordan psykologi kan hjelpe deg å ta den perfekte straffen. Vi lar deg snuse på biologien bak fotballspillerbæsj.Du skal få oppdage: Vitenskapen om å spille fotball på Mars. Og fotballdødsfallenes matematikk! Vi håper at studiene på skolen vår vil gjøre deg til en bedre fotballspiller.På Fotballskolen handler ALLE timene om fotball. Denne boka er stappfull av stilige historier fra virkeligheten, ekte vitenskap og fascinerende fakta.

Normalt skulle vi hatt det doble antallet påmeldte, vi rakk å sende ut invitasjoner til Trøndelag og tidligere Oppland like før koronakrisen, sier Tolfsen, og legger til at de unge spillerne likevel har fått et plaster på såret for ventinga. Oppdatering om fotballskolen: Vår årlige fotballskole i juni er nå dessverre avlyse på grunn av dagens situasjon angående COVID-19. Det er viktig for oss at alle barn og samfunnet holder seg trygge gjennom disse tider, og basert på anbefalinger fra myndighetene vil dette være vår beslutning. Fotballskolen er et ferietilbud til barn født 2008-2013, og de siste årene har vi hatt rundt 200 deltakere - både jenter og gutter.

Velg mellom fotballfordypning eller tur til Høyt og Lavt aktivitetspark (må ha foresattes skriftlige godkjennelse) X. MIN IDRETT.

RELATERTE BØKER