Helvetesilden

Helvetesilden - Karin Fossum | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Fossum
DIMENSJON
7,16 MB
FILNAVN
Helvetesilden.pdf
ISBN
2202097667029

BESKRIVELSE

Vinner av Rivertonprisen for beste kriminallitterærere verk 2014. Juryen skriver i sin begrunnelse for prisen at "Fossum dyrker nærportrettet av menneskene hun forteller om, og lar leseren komme bak fasaden og under huden i sin søken etter motiv og årsak for forbrytelsene. Slik er det også denne gangen hvor hun fokuserer med stor innlevelse på barn og oppvekst, alenemødre og omsorg. Det er sårt og vondt og brutalt"«Og som Ibsen skriver Fossum et nydelig språk - presist, bildeskapende, ikke ett overflødig ord [...] Igjen er det en fornøyelse å møte parhestene Sejer og Skarre.» Rune Larsstuvold, Drammens Tidende TERNING 6 «Så skakende, medrivende og smertefull at man gir seg ende over.[...] Hadde det vært flere øyne enn seks på terningen, hadde denne romanen fått dem» Finn Stenstad, Tønsberg blad TERNING 6 «Karin Fossum er den litterært sterkeste av de norske krimforfatterne [...].» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen TERNING 5

Tore på sporet er yndlingsprogrammet, og snart vokser ønsket om å finne farens grav; den faren han aldri kjente. "Helvetesilden kom fort. I løpet av fem måneder skrev jeg meg gjennom stoff som helt sikkert har ligget der hele tiden.

Tore på sporet er yndlingsprogrammet, og snart vokser ønsket om å finne farens grav; den faren han aldri kjente. I Helvetesilden blir vi kjent med drapsofferet Bonnie Hayden og hennes lille sønn Simon. Etterforskningen gir et bilde av Bonnie som en pliktoppfyllende hjemmehjelp med eneansvar for sønnen.

RELATERTE BØKER