Samtalebilder

Samtalebilder - Merete Holmsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Holmsen
DIMENSJON
10,87 MB
FILNAVN
Samtalebilder.pdf
ISBN
8913634498316

BESKRIVELSE

Denne boka gir pedagoger et verktøy til bruk ved samtaler med barn om barnas opplevelser, tanker og vurderinger om livet i barnehage og skole. Boka er praktisk tilrettelagt og viser hvordan pedagoger gjennom bilder kan kommunisere med barn om deres livsverden. Forfatteren viser til forskning der bruk av visuell støtte gir barn mulighet til å fortelle åpent og fritt om egne erfaringer. Bildene i denne boka følger et musebarn gjennom dagliglivet i barnehagen og skole og gir barna mulighet for identifikasjon av tema og følelser i bildene. Boka viser eksempler på hvordan man lager en samtaleguide for barnesamtaler og hva man skal legge vekt på ved bruken av denne. Bakerst i boka presenteres de 15 ulike samtalebildene i farger.

Midlertidig utsolgt. Kjøp boken Samtalebilder av Merete Holmsen (ISBN 9788202314491) hos Adlibris.com.

Boka er skrevet for psykologer, familierådgivere, barnevernspedagoger, lærere og andre som skal snakke med barna og hjelpe dem. Samtalebilder og tegninger - en vei til kommunikasjon med barn i vanskelige livssituasjoner, fagbok, Damm (2004) Mens Rasmus er på sykehus, bildebok, Cappelen (2006) Barnebarna kommer. Hvordan skape og bevare et godt forhold til barnebarna, sakprosa, Salsa forlag (2009) Samtalebilder.

RELATERTE BØKER