Til barnets pris

Til barnets pris - Audhild Hjellup Lønne | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audhild Hjellup Lønne
DIMENSJON
3,20 MB
FILNAVN
Til barnets pris.pdf
ISBN
1656093381026

BESKRIVELSE

"Til barnets pris" er egnet som litteratur for alle med interesser for barn og unges velferd i et moderne samfunn. Boken har først og fremst til hensikt å diskutere barnevernets rolle som sikringssystem for barn og unge. Hvordan legges det til rette for at de som jobber i barnehage, skole og barnevern kan lykkes i sitt arbeid med å trygge barn og unges vekst og utvikling? Som samfunn stiller vi diagnoser på stadig flere mennesker, vi vurderer, rangerer og prissetter barn og unge for at vi skal kunne konkurrere om barna etter samme prinsipper som øvrig næringsliv. Alt på skattebetalernes regning. Har vi nå utviklet et system som skaper flere utfordringer enn det løser? Har kravet til kostnadseffektiv drift ført oss inn i et barnevern hvor private omsorgskonsern tar ut store overskudd, mens samfunnets barn og unge betaler prisen?

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Her finner du alt du trenger av tilbehør til babybilstolen! Blant annet solskjerm, sparketrekk, beltetrekk, nakkeputer m.m. Rimelige priser og rask levering Til barnets pris.

Boken har først og fremst til hensikt å diskutere barnevernets rolle som sikringssystem for barn og unge. Hvordan legges det til rette for at de som jobber i barnehage, skole og … Kjøp 'Til barnets pris, en debattbok om norsk barnevern' av Audhild Hjellup Lønne fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER