Det offisielle VM-magasinet Russland 2018

Det offisielle VM-magasinet Russland 2018 - Chris Bereton, Jon Rayner | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Chris Bereton, Jon Rayner
DIMENSJON
4,50 MB
FILNAVN
Det offisielle VM-magasinet Russland 2018.pdf
ISBN
2239566193381

BESKRIVELSE

Verdens største fotballarrangement står for døren, og den beste måten å lade opp til 2018 FIFA World Cup RussiaTM på, er å skaffe seg det eneste offisielle mesterskapsbokasinet. Denne 180 sider lange fotballfesten er stappfull av alt du trenger for å komme i den rette stemningen før verdens beste fotballag møtes på banen i Russland neste sommer. I dette rikholdige bokasinet finner du blant mye annet intervjuer med de store stjernene, fakta om alle de 32 landene som deltar i mesterskapet og en «kamp- for-kamp»-planlegger. I tillegg kan du fråtse i 88 års VM-historie og teste dine egne fotballkunnskaper. Sørg for å skaffe deg det offisielle 2018 FIFA World Cup RussiaTM-bokasinet i god tid før det braker løs den 15. juni.

81 prosent av innbyggerne er etniske russere. Russland er en stormakt og ønsker mer innflytelse internasjonalt enn landet har i dag. Russland søker å beholde mest mulig innflytelse i de gamle sovjetrepublikkene, og ønsker derfor ikke at disse skal bli medlemmer av EU eller NATO.

| Adlibris Det russiske presidentembete, offisielt president i den russiske Føderasjon (Russisk: Президент Российской Федерации, tr. Prezident Rossiyskoy Federatsii), er statsoverhode og de jure leder av regjeringen i den russiske Føderasjon, samt øverstkommanderende for de russiske væpnede styrker.Han/hun har det høyeste offisielle embete i Russland. Russland (russisk: Росси́я, Rossíja uttale (hjelp · info)), offisielt Den russiske føderasjon (russisk Росси́йская Федера́ция, Rossíjskaja Federátsija uttale (hjelp · info)), er et land i det nordlige Eurasia.Russland er med sine drøye 17 000 000 km² verdens største land og dekker en åttendedel av verdens landmasse, mens landets 142 millioner innbyggere ... Sammenlign og finn den billigste prisen på magasinet-no.

RELATERTE BØKER