Dialog

Dialog - Lise Hannevig, Marjorie Parker | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lise Hannevig, Marjorie Parker
DIMENSJON
12,78 MB
FILNAVN
Dialog.pdf
ISBN
3760781531789

BESKRIVELSE

Målrettet handling krever en plattform av felles forståelse. Denne boken presenterer en aktuell møteform som inviterer til å tenke nytt om spørsmål som er avgjørende for virksomhetens fremtid. Dialog er et konkret redskap til å utfordre gamle tankemønstre, belyse ulike perspektiver, og stimulere til genuin nyskaping. Forfatterne gir begrepet dialog et friskt og praktisk innhold i organisasjonssammenheng.

Å gå i dialog betyr å innlede en forbindelse eller forhandlinger, ofte i håp om å oppnå forsoning eller oppklaring. Dialog Eiendomsmegling har gått i partnerskap med Schibsted og finn.no og har dermed tilgang på Norges største kundedatabase med 2,3 millioner unike brukere! Søk i egne interessentlister og et egenutviklede systemer gir noen åpenbare begrensinger. Dialog tilbyr parterapi, gruppeterapi, familieterapi, psykologtjenester, eksistensielle samtaler og studentterapi (studentavtale med VID Oslo). Vi har gode tilbud til bedrifter og organsiasjoner, aktuelle kurs og har ulike prosjekter hvor vi jobber for en bedre hverdag gjennom samtaler. Dialog definition, conversation between two or more persons.

Ingen tema er for små eller for store - vi snakker om det som er viktig for deg. Max Dialog har gjennom de 5 siste år solgt tjenester på vegne av Anbudstorget.no. Samarbeidet for vår del har vært udelt positivt, Max Dialog innehar en stab med dyktige selgere som i tillegg til å skaffe nye kunder også er flinke til å følge opp kundene etter salget er utført. Konkurransepreget dialog kan anvendes når vilkårene i anskaffelsesforskriften § 13-2 er oppfylt.

RELATERTE BØKER