Frosken og den spesielle dagen

Frosken og den spesielle dagen - Max Velthuijs | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Max Velthuijs
DIMENSJON
9,33 MB
FILNAVN
Frosken og den spesielle dagen.pdf
ISBN
7017566654558

BESKRIVELSE

Dagen i dag er helt spesiell, det har haren sagt. Men frosken anar ikkje kvifor, så han spør vennene sine. Anda seier at det er fredag, grisen seier at det er vaskedag, og rotta seier at kvar dag er spesiell. Men det var ikkje slik haren meinte det, sikkert ikkje .Max Velthuijs er ein verdskjend, prislønt teiknar som lagar vennleg humoristiske bøker om viktige emne. Frosken og vennene hans kan du også lese om i desse bøkene:#11;Den forelska frosken, Frosken og den framande, frosken om vinteren, Frosken er redd, Frosken er ein helt.#11;Frosken er også hovudperson i to kartongbøker for dei aller yngste:#11;Frosken og anda og Frosken og grisen

149,-NÅ 130,- Kjøp Frosker på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Frosker i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. Ekte frosker, Ranidae, er en familie i ordenen haleløse amfibier, Anura.

Gratis frakt Gratis frakt over 299 kr; Pris. 149,- Andre bøker fra forfatter.

RELATERTE BØKER