Historien om Barne-TV

Historien om Barne-TV - Karin Hake | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Hake
DIMENSJON
5,88 MB
FILNAVN
Historien om Barne-TV.pdf
ISBN
1832762744510

BESKRIVELSE

Boken tar for seg NRKs TV-program for barn, fra den gangen Pernille og Mr. Nelson engasjerte de minste, skolebarna så Falkeklubben og Halvsju, fram til Barnas supershow og Jul på Månetoppen i vår tid. Her fortelles det om utviklingen de snart 50 årene fjernsynet har eksistert i Norge. Boken gir perspektiver på hva slags barndom som skapes og speiles, og hvilke verdier som formidles gjennom programmene. Med boken følger en DVD som gir et gjensyn med alle programmene som omtales og analyseres. Boken er skrevet for fagfolk som arbeider med barn og medier, for studenter ved universiteter og høgskoler, for produsenter som lager TV-program for barn, samt alle dem som vil lære om egne barndomserfaringer med TV og for dem som har barn i Barne-TV alder. Har litteraturliste og stikkordregister.

Løgnen. Lise forteller historien om en jente som blir plaget av en løgn.

Boka forteller om utviklingen de snart Kjøp 'Historien om Barne-TV, barndomsbilder 1960-2005' av Karin Hake fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788215008288 (Flere programmer fra de seriene med programmer som vi viser til i denne artikkelen, med innhold om norsk TV-historie, kan søkes opp i NRKs TV-spiller - tv.nrk.no) Publisert 22.04.2009, kl.

RELATERTE BØKER