Liljene på marken

Liljene på marken - Dag Gustav Gundersen Storla | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Gustav Gundersen Storla
DIMENSJON
6,14 MB
FILNAVN
Liljene på marken.pdf
ISBN
8073064229226

BESKRIVELSE

Året er 1888. Josefine har lagt hjembyen Stavanger bak seg og er i ferd med å ta fatt på den lange båtreisen til New York. Derfra bærer det videre med jernbane til Dakota - der Alvin venter. Der et nytt liv venter. Hjemme i Stavanger arbeider Andreas iherdig med å få skreddervirksomheten til å lykkes. Han griper muligheter når de byr seg, og styrer målrettet frem mot en trygg posisjon blant byens forretningsdrivende. I denne tredje og avsluttende romanen om søskenparet Josefine og Andreas følger vi de to inn i et nytt århundre. På hver sin side av Atlanteren opplever de at drømmer formes, og drømmer brister. De to første bøkene i serien om søskenparet er Snøklokkevals og Lusablomster.

... Selv ikke Salomo i all sin prakt var kledd som en av dem.

45 B Postadr: PB 289 7601 Levanger Orgnr. 971 387 262 Giverkonto: 442 030 131 72 Vipps: 71881 E-post: [email protected] Som liljene på marken - om å leve enklere er en vakkert utstyrt gavebok som krysser mange sjangere.

RELATERTE BØKER