Mennesket våkner

Mennesket våkner - Helge Hognestad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helge Hognestad
DIMENSJON
8,14 MB
FILNAVN
Mennesket våkner.pdf
ISBN
1361550330037

BESKRIVELSE

I denne boken søker Helge Hognestad - med utgangspunkt i dagens kristendom - på radikalt vis å gå til roten. Tekstene har inspirert mange, men også skapt reaksjoner som førte til at biskopen på Hamar tok Hognestad ut av prestetjenesten i en periode før han gikk av for aldersgrensen i 2010. Hognestad ser mange tegn til at mennesket kjenner det guddommelige i sitt indre og er i ferd med å våkne til en dypere og rikere forståelse av virkeligheten. Foruten frimodig og fornyende tolkning av sentrale bibelsteder møter vi blant annet den kristne mystikeren pater Pio, Frans av Assisi, den nytenkende amerikanske biskopen Spong og Maximilian Kolbe som ga sitt liv for en medfange Auschwitz

Skapelsen varer evig. Mørket ble lys og lyset ild, og mennesket våknet en dag og sa: Jeg vil.

mai. Menneskeverd reagerer skarpt på forslag om fosterdiagnostikk til alle kvinner. Kjøp Mennesket våkner fra Bokklubber I denne boken søker Helge Hognestad - med utgangspunkt i dagens kristendom - på radikalt vis å gå til roten.

RELATERTE BØKER