Naturguide for pilegrimer

Naturguide for pilegrimer - Trond Øigarden | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trond Øigarden
DIMENSJON
8,23 MB
FILNAVN
Naturguide for pilegrimer.pdf
ISBN
8148607591783

BESKRIVELSE

Boka «Naturguide for pilegrimer - Blomster, fugler og dyr i kristen tradisjon» presenterer legende- og tradisjonsstoff knyttet til blomster, fugler og dyr. Den er ment å være til inspirasjon for pilegrimer og for vandringsledere av både korte og lange pilegrimsvandringer. Legende.stoffet har ofte et dobbelt budskap, det kan forklare Skaperen og skaperverket, men kan også inneholde et budskap om vårt forhold til Skaperen eller våre med.mennesker. Boka henvender seg ikke bare til pilegrimer, men til alle som er interessert i legende- og tradisjonsstoff.

E ngler er Anne Hildes spesialitet. Les hennes artikkel om temaet i årets "Jul i Valdres"! Grete Bjørgan har arva mor Borghilds strikkeglede! Sjøl om synet nå har svikta, stiller positive Borghild opp Religiøse pilegrimer.

Lom (Gavia stellata, G. arctica) For mange er lomen en litt spøkelsesaktig fugl som lever tilbaketrukket ved øde vann, og mang en ... Naturguide ombrukket 06.qxp_Layout 1 05.10.15 12.36 Side 87.

RELATERTE BØKER