Opplæring i arbeidslivet

Opplæring i arbeidslivet - Ilmi Willbergh, Jorunn H. Midtsundstad, Aslaug Kristiansen, Gjert Langfeldt, Kaare Skagen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ilmi Willbergh, Jorunn H. Midtsundstad, Aslaug Kristiansen, Gjert Langfeldt, Kaare Skagen
DIMENSJON
5,32 MB
FILNAVN
Opplæring i arbeidslivet.pdf
ISBN
2591677080202

BESKRIVELSE

Denne boka gir grunnleggende didaktisk kunnskap til studenter som skal jobbe med opplæring og kompetanseutvikling i arbeidslivet. Den er også rettet mot deg som allerede arbeider med slike oppgaver, og som ønsker å utvikle din didaktiske kompetanse. Hvordan du kan tenke og handle didaktisk, blir illustrert med eksempler fra private bedrifter, offentlige etater og sykehus. Bokas ulike kapitler tar for seg: - den opplæringsansvarliges profesjonelle identitet - hvordan ta utgangspunkt i organisasjoner for å drive opplæring - arbeid med å gjøre opplæringens innhold relevant for de lærende - kompetanseutvikling i pedagogisk sammenheng - hvordan didaktisk kunnskap gir et godt grunnlag for å drive veiledning og coaching - hvordan verdimessige avgjørelser gjør seg gjeldende i opplæringspraksis Forfatterne er pedagoger og arbeider ved Universitetet i Agder og Høgskolen i Oslo og Akershus.

Kompetansepluss er en tilskuddsordning som finansierer opplæring for ansatte med lite formell utdanning. Ordningen er et ledd i regjeringens kompetansepolitikk og skal bidra til at voksne får nødvendig kompetanse til å mestre krav og omstilling i arbeidslivet. Kompetanse Norge følger opp læreplanen knyttet til opplæring i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere og jobber for at opplæringen skal være mest mulig arbeidsrettet.

... Tall fra SSB viser at 55% av befolkningen deltok i «ikke formell opplæring» i løpet av de siste 12 månedene.

RELATERTE BØKER