Overflatebehandling mot korrosjon

Overflatebehandling mot korrosjon - Jan E. Scheie, Kjell A. Kleven | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan E. Scheie, Kjell A. Kleven
DIMENSJON
7,3 MB
FILNAVN
Overflatebehandling mot korrosjon.pdf
ISBN
5971743801869

BESKRIVELSE

Ny lærebok ? solid fagbokDenne nye utgaven av boka er oppdatert i forhold til nye standarder og faglige retningslinjer på en rekke områder. Den er også utstyrt med en rekke fotografier og nye fargeillustrasjoner.Overflatebehandling mot korrosjon gir en grundig innføring i hvordan vi kan hindre korrosjon ved hjelp av maling og annen overflatebehandling. Boka er en lærebok for industrimalerfaget på Vg3 og til opplæring i bedrift. Den er samtidig en fagbok og oppslagsbok for overflatebehandlere, malere, ingeniører, inspektører og andre som trenger faglig solid og oppdatert kunnskap om korrosjon og korrosjonsbeskyttelse.Boka tar blant annet for seg metalliske materialer og korrosjon, metoder for overflatebehandling, utstyr til påføring av maling og belegg, malinger, malingsfeil, termisk sprøyting, passiv brannbeskyttelse, reparasjon av betong, HMS,inspeksjon og kontrollutstyr.Jan E. Scheie har jobbet innen fagområdet korrosjon og overflatebehandling siden 1982, og var i en årrekke sentral i forbindelse med opplæring av FROSIO-inspektører. Scheie har også lang og allsidig erfaring med problemløsning for industrien. Kjell A. Kleven har jobbet innen fagområdet siden 1968, blant annet på Teknologisk Institutt, for olje/gass og engineeringselskaper og med skadesaker, rådgiving og tilstandsvurdering på jernbane- og veibruer.Bla i boka her:

Sammenlignet med mange andre metaller, har aluminium god korrosjonsfasthet. Ønsker du mer informasjon om dette, ... Overflatebehandling mot korrosjon Kontakt oss.

Boka dekker teoridelen i faget overflatebehandling. Den kan nyttes som lærebok, fagbok og oppslagsbok. Stavanger Korrosjon er stolt over å ha et navn og rykte som en tillitts- og lojalitetsfull leverandør.

RELATERTE BØKER