Si det med papir

Si det med papir - Anne-Marte Waleur | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Marte Waleur
DIMENSJON
5,45 MB
FILNAVN
Si det med papir.pdf
ISBN
2870798991246

BESKRIVELSE

En inspirasjonsbok med hovedvekt på kort. Boken er delt inn i temaer som brylupp, jul og nytt år, sommer/hagefest, retrofest, Halloween, barneselskap og tapasfest mm. Hvert tema er igjen delt inn i farger og stiler som natur, klassisk rød jul, grafisk, sepia og shabby. Her vil det bugne av ideer uansett hvilken stil du er på jakt etter.Bla i boka

Kr 40 Papir (fra gresk pápyros, «papyrus») er et tynt, flatt materiale som består av plantefibre, særlig av bomull og cellulose, som er samlet til ark eller ruller. Papir brukes først og fremst til å skrive og tegne på, til trykksaker og bøker, og det er dermed en viktig informasjonsbærer i et moderne samfunn.Papir benyttes også til innpakking, som formingsmateriale, tørkepapir og tapeter. Meget pent eksemplar uten skader.

På denne ble det så formet et ark ved at vannet ble silt fra fibervellingen. Karet det øses fra, kalles ofte bøtten, derav navnet bøttepapir. En inspirasjonsbok med hovedvekt på kort.

RELATERTE BØKER