Spillet om Gaza

Spillet om Gaza - Åshild Eidem | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åshild Eidem
DIMENSJON
7,11 MB
FILNAVN
Spillet om Gaza.pdf
ISBN
9828653187823

BESKRIVELSE

En småbarnspappa leder en spesialenhet i Hamas' militante avdeling. En mor oppdrar barna sine til å ofre seg som martyrer. En ung aktivist utfordrer myndighetene og den konservative befolkningen. En smugler tjener seg rik på å grave underjordiske tunneler. Disse fire personene danner utgangspunktet for en fortelling om den økonomiske, militære og politiske kampen om Gaza, et lite landområde som skaper nyheter over hele verden. Gazastripen er en arena for verdenspolitikk der land fra Norge til Iran utspiller sine interesser. Rammet inn av militærsoner bor et folk som vet at samfunnet deres når som helst kan eksplodere. I denne boken kommer vi på innsiden av Gazas skjulte og innflytelsesrike miljøer. Vi blir med ned i tunnelene mellom Gaza og Egypt, i begravelsen til en våpensjef og hjem i stua til en av Hamas' mest fremtredende kvinner.

Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen. ..

Forfatter Åshild Eidem tar oss med bak gardinene til Israels fiender. Den unge norske journalisten behandler palestinerne på Gaza-stripen som voksne folk og ser dem ikke utelukkende ut fra offer-perspektivet.

RELATERTE BØKER