Treningsledelse

Treningsledelse - Rune Giske, Gro Næsheim-Bjørkvik, Anders O. Brunes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Giske, Gro Næsheim-Bjørkvik, Anders O. Brunes
DIMENSJON
8,17 MB
FILNAVN
Treningsledelse.pdf
ISBN
9512263262422

BESKRIVELSE

Ny, revidert utgave 2013Mer informasjon kommer

Utholdenhet, hurtighet, spenst, koordinasjon og dans. Gym-oppgaver i utholdenhet, hurtighet, spenst, koordinasjon og dans.

Gjennom arbeid med dette faget skal elevene blant annet lære å praktisere ulike undervisningsmetoder, utvikle lederegenskaper og bli i stand til å fungere som gode trenere og ledere. Treningsledelse, Smartbok Gjennom arbeid med faget Treningsledelse skal elevene blant annet lære å praktisere ulike undervisningsmetoder, utvikle lederegenskaper og bli i stand til å fungere som gode trenere og ledere. Oppgavene og veiledningene på denne siden omfatter både Idrettsfag, toppidrett, breddeidrett, idrett og samfunn, aktivitetslære, friluftsliv, treningslære og treningsledelse, som alle er fag på Vgs. Bruk disse eksempeloppgavene til å få ideer om hvordan du kan skrive en bestemt oppgave i idrettsfag, eller for å øve deg til eksamen. Treningsledelse - et viktig fag.

RELATERTE BØKER