Gapestokk

Gapestokk - Monika N. Yndestad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monika N. Yndestad
DIMENSJON
11,93 MB
FILNAVN
Gapestokk.pdf
ISBN
2362373332327

BESKRIVELSE

Alice Bratt mottar en pressepris for en sak om fyllekjøring. Bare noen timer senere blir hun selv funnet overstadig beruset i sin egen bil. Hun henges ut i mediene og flykter skamfull fra jobb og samboer.Alice husker ingenting av forløpet, men idet liket av en annen prisvinner dukker opp, skjønner hun at noen gjør alt for at sannheten ikke skal komme fram.Gapestokk er andre bok i serien om BA-journalist Alice Bratt.

Artikkelen er hentet fra siste utgave av Aftenpostens månedlige historiemagasin. Du kan bestille abonnement på Aftenposten Historie til introduksjonspris ved å ringe 05041, eller sende SMS til 1905 med kodeord APH6 for 6 utgaver til kr 279 eller APH11 for 11 utgaver til kr 449. Tyskerjenter i gapestokk.

0 ord som starter på gapestokk. Oversettelse for 'gapestokk' i den norsk-engelske ordboken og mange andre engelske oversettelser - helt gratis. Historie. I middelalderen het området Martestokker og var stedet for offentlige henrettelser, galgen, steile og hjul og for gapestokk.Den gang var dette en viktig del av veinettet ut av Oslo nordover, ettersom veien ved Galgeberg delte seg i tre.

RELATERTE BØKER