Gründere bygger Norge

Gründere bygger Norge - Øyvind Gustavsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Gustavsen
DIMENSJON
9,58 MB
FILNAVN
Gründere bygger Norge.pdf
ISBN
6205043889896

BESKRIVELSE

Mellom 2002 og 2007 ble det skapt 248.000 jobber i selskaper etablert for mindre enn fem år siden. Samtidig forsvant 181.000 arbeidsplasser i bedrifter som var eldre enn fem år. Dette står som det endelige beviset på at gründere bygger Norge. Les hvordan gründerne av Rema 1000, Havila Shipping, Stormberg, Bipper, Vennebyen og Blafre har klart å realisere gründerdrømmen. Gründerne bak disse bedriftene står i en norsk tradisjon skriver professor ved NHH. Ola Grytten. Professor ved BI Torger Reve og Lars Peder Nordbakken spør hva samfunnet kan gjøre for at flere skal bli som dem.

Andrés Thorkelsson Holthe. Controller, E.A.

Dette står som det endelige beviset på at gründere bygger Norge. Det bestemte hun seg for å gjøre noe med, og i 2011 startet hun Startup Norway, en organisasjon som skaper arenaer og holder forskjellige kompetanseprogrammer for å bygge et miljø rundt gründere og startups i Norge. I dag har organisasjonen 15 ansatte, og eier de tre underselskapene Startup Campus, Angel Challenge og Startup Extreme. I Norge har det fra 2009 til 2015 vært en økning i andelen innvandrere blant selvstendig næringsdrivende.

RELATERTE BØKER