Kirkens tro

Kirkens tro - John Willem Gran | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Willem Gran
DIMENSJON
8,71 MB
FILNAVN
Kirkens tro.pdf
ISBN
6267574514032

BESKRIVELSE

John Willem Gran, kulturpersonligheten og cisterciensermunken som ble katolsk biskop av Oslo (1964-1983), innledet som pensjonist et studium av Kirkens første konsiler, de eneste som er godkjente som økumeniske av både Den katolske og Den ortodokse kirke, samt av trossamfunnene oppstått i kjølvannet av reformasjonen. Fokuset i denne boken er de seks første av disse konsilene, siden de eier en felles rød tråd: trosbekjennelsene, med det nikensk-konstantinopolitanske credo som utviklingens alfa og omega. Boken er ment som en tilnærmet popularisering av et seriøst kirkehistorisk emne, og ikke myntet på eksperter. Posthum utgivelse med forord av biskop Bernt Eidsvig.

Vårt liv er en gave fra Gud. Som sådan skal vi motta det og glede oss over alle dets vidunderlige muligheter. På Kirkens SOS tror vi at den enkelte selv er ekspert på eget liv, men når det røyner på trenger en å bli ekstra sett, støttet og styrket.

6:40 Del. Som kristne kan vi ikke ha hver vår variant av troen.

RELATERTE BØKER