Kunstner i den flytende verden

Kunstner i den flytende verden - Kazuo Ishiguro | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kazuo Ishiguro
DIMENSJON
8,96 MB
FILNAVN
Kunstner i den flytende verden.pdf
ISBN
7818465742655

BESKRIVELSE

Verdenskrigen er over, og Japan skal bygge opp sine ødelagte byer og tilpasse seg en ny posisjon i en forandret verden. Masuji Ono var en respektert maler før krigen. Hans egne seirer, for ikke å snakke om hans idealer og hele hans tankegang, er ikke gyldige lenger. Fortiden hans skaper vanskeligheter for datterens ekteskapsplaner. Dattersønnen illustrerer konflikten på sitt vis: han vil heller lese om Lone Ranger enn høre bestefaren fortelle om samuraiene i det gamle Japan.Den flytende verden - som er navnet på det gamle gledeskvarteret, med tehus, barer og geishaer - jevnes med jorden for å gi plass til ny bebyggelse. Det er nok et tegn til maleren om at hans tid er ute.Kazuo Ishiguro ble belønnet med den prestisjetunge Whitbread-prisen for denne romanen, hans andre.Han fikk Nobelprisen i litteratur i 2017.

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Den flytende verden - som er navnet på det gamle gledeskvarteret, med tehus, barer og geishaer - jevnes med jorden for å gi plass til en ny bebyggelse. Det er nok et tegn til maleren om at hans tid er ute.

Hans egne seirer, for ikke å snakke om hans idealer og hele hans tankegang, er ikke gyldige lenger. Kjøp Kunstner i den flytende verden fra Tanum Verdenskrigen er over, og Japan skal bygge opp sine ødelagte byer og tilpasse seg en ny posisjon i en forandret verden. Masuji Ono var en respektert maler før krigen.

RELATERTE BØKER