Mormor hilser og sier unnskyld

Mormor hilser og sier unnskyld - Fredrik Backman | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fredrik Backman
DIMENSJON
11,29 MB
FILNAVN
Mormor hilser og sier unnskyld.pdf
ISBN
7472646973661

BESKRIVELSE

En normal roman om annerledes mennesker. Eller omvendt.Elsa er sju år og annerledes. Mormor er syttisju år og gal. Hun kjører bil uten sertifikat, og står på balkongen og skyter på ubudne gjester med paintballgevær. Men hun er også Elsas beste, og eneste, venn. Når mormor blir syk og dør, etterlater hun en bunke brev til Elsa, der hun ber naboene om unnskyldning for alt det gale hun har gjort.

Mormor jobbet tidligere som kirurg, men nå kjører hun bil uten førerkort og står naken på balkongen og skyter på folk med paintballgevær. Folk sier at hun er gal.

Men en dag blir mormor syk, og hun gir Elsa en bunke med ... Kjøp Mormor hilser og sier unnskyld fra Bokklubber Elsa er snart åtte år og veldig veslevoksen. Mormor er Elsas beste venn.

RELATERTE BØKER