Multi 6b, 2. utgave

Multi 6b, 2. utgave - Bjørnar Alseth, Gunnar Nordberg, Mona Røsseland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørnar Alseth, Gunnar Nordberg, Mona Røsseland
DIMENSJON
12,96 MB
FILNAVN
Multi 6b, 2. utgave.pdf
ISBN
2670223317352

BESKRIVELSE

Matematikk for barnetrinnet Revisjonen av Kunnskapsløftet har økt fokus på de grunnleggende ferdighetene. For å møte disse endringene reviderer vi Multi 5-7. I 2. utgaven har vi lagt vekt på: Dette er Multi 5-7, 2. utgave Styrking av de grunnleggende ferdighetene Tydelig hjelp til hvordan svar på oppgaver føres Mer hjelp til å løse tekstoppgaver, blant annet ved bruk av modeller Flere problemløsningsoppgaver Mer variert undervisning med refleksjonsoppgaver Egenvurdering på slutten av hvert kapittel Oppgavebok med oppgaver på 3 nivåer Spennende digitale nyheter: Smartbok, Smart Tavle og Smart Vurdering

I 2. utgaven har vi lagt vekt på: Dette er Multi 5-7, 2.

d 11 ... Multi 6 Parallellbok følger Multi 6 Grunnbok side for side. Det matematiske lærestoffet er tydeligere visualisert og grundigere forklart.

RELATERTE BØKER