Så lenge leken er god

Så lenge leken er god - Elisabeth Hammer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Hammer
DIMENSJON
9,90 MB
FILNAVN
Så lenge leken er god.pdf
ISBN
7331894522651

BESKRIVELSE

Adeline og barna leker gjemsel i Foyngården. Snart er Vidar med, og da Adeline skal gjemme seg, ender hun opp helt inntil ham.Det lød dempede rop og latter fra den andre enden av gårdsplassen. Lyden var langt unna, og det føltes som om hun og Vidar var helt alene. - Jeg er glad for at du kom tilbake til gården, Elias, sa Vidar lavt. - Du gjør alle glade rundt deg. Han løftet hånden, strøk luggen hennes varsomt bort fra ansiktet. Blikket hans hvilte på leppene hennes, og så lente han seg nærmere.

At vi har aldershomogene grupper tror vi også er viktig for å få til god lek. En ryddig og oversiktlig barnehage er også viktig for leken, mener Monica Lillegård. Sosial kompetanse, god selvfølelse og evne til å samhandle med andre.

Men det er ikke gitt at det vil fortsette så bra. Det er derfor svært fornuftig å avvikle ordningen mens leken er god. Så det har vært en viss utvikling, som har ført til at flere nasjoner har gjort ...

RELATERTE BØKER