Barneidrett

Barneidrett lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,48 MB
FILNAVN
Barneidrett.pdf
ISBN
6678202021163

BESKRIVELSE

Ved hjelp av dette heftet skal kursdeltakerne tilegne seg kunnskaper, holdninger og ferdigheter som gjør dem i stand til å ivareta idrettsopplæring for barn i alderen 5-12 år og som er i tråd med idrettens grunnverdier og Bestemmelser om barneidrett. Kurset består av 7 obligatoriske moduler på til sammen 42 timer. I tillegg kommer valgfrie emner. Med oppgaver og skjemaer.

I forbindelse med situasjonen vi nå er i, så er gruppenes og hovedslagets årsmøte utsatt. Påmelding til Randesunds idrettsfritidordningen(IFO) er nå åpen. Dette er et tilbud for barn som går i 2., 3., 4.

Gjennom nasjonale sponsoravtaler er vi til stede i slalåmbakker, på musikkfestivaler og under store idrettsarrangementer.Vi har også lokale avtaler med idrettslag, klubber og kulturarenaer, over hele landet. Barneidrett er idrettsaktiviteter for barn til og med det året de fyller 12 år. Idrettens barnerettigheter og bestemmelser om barneidrett ble vedtatt av Idrettstinget i 2007, senere revidert i 2015 og sist i 2019 . Fra 15.

RELATERTE BØKER