Dagbok fra i morgen

Dagbok fra i morgen - Cecelia Ahern | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecelia Ahern
DIMENSJON
11,64 MB
FILNAVN
Dagbok fra i morgen.pdf
ISBN
3571408953184

BESKRIVELSE

Tamara vokser opp på solsiden og er vant til å få alt hun ønsker seg. Hun har aldri skjenket morgendagen en tanke, men da faren dør og etterlater familien i bunnløs gjeld, forandrer livet seg dramatisk. Sammen med moren må Tamara flytte til sin onkel og tante, som bor i en liten landsby, langt fra det velstående og urbane Dublin Tamara er vant til. Hun er ensom og alene. Men på biblioteket kommer hun over en bok som snur opp ned på tilværelsen. Tamaras liv forandrer seg for alltid da hun finner ut hva boken gjemmer.. Dagbok fra i morgen, har fått svært gode kritikker, og gikk rett til topps i Tyskland.

En dag kommer en bokbuss til landsbyen der hun bor, og ei mystisk, lærinnbundet bok kommer til å ryste Tamaras verden. Kjøp Dagbok fra i morgen fra Norske serier Tamara vokser opp på solsiden og er vant til å få alt hun ønsker seg. Hun har aldri skjenket morgendagen en tanke, men da faren dør og etterlater familien i bunnløs gjeld, forandrer livet seg dramatisk. Dagbok fra i morgen.

Det ender med at de flytter til onkelen og tanten, langt vekk fra barndomshjemmet og alle kjente. Boka er ikke bare spennende, men også veldig uventet. Dagbok fra i morgen Cecelia Ahern Bazar Forlag as, 2011 320 sider Oversatt av Hedda Vormeland Da jeg hadde bursdag i sommer fikk jeg ei bok jeg allerede hadde lest, men jeg fikk byttet den mot "Dagbok fra i morgen".

RELATERTE BØKER