En smartere stat

En smartere stat Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,10 MB
FILNAVN
En smartere stat.pdf
ISBN
6583504095449

BESKRIVELSE

Den norske staten står foran omfattende endringer, og dagens flernivå-system byr på en rekke krevende styringsutfordringer, knyttet til så vel politiske målsettinger som virkemidler og iverksetting.Denne antologien tar for seg aktuelle utfordringer fra ulike sektorer; innvandring og integrering, krisehåndtering, byutvikling, samferdsel, helsepolitikk og forskningspolitikk. Forfatterne åpner for å se styringsutfordringer og mulige løsninger for ulike sektorer i sammenheng. Kapitlene er skrevet etter en felles disposisjon og munner ut i faglig funderte råd eller anbefalinger. Boken er et bidrag til en konstruktiv og løsningsorientert samfunnsvitenskap. Etter forfatternes syn bør ikke forskernes deltagelse i samfunnsdebatten være begrenset til å skrive kronikker og svare på spørsmål fra mediene; det må også være rom for å tilby forskningsbaserte forslag til hvordan samfunnsproblemer kan løses.

Forfatterne ... oslo, en smartere by Konferanse 24. april Teknologien og digitaliseringen er på full fart inn i våre liv, både i arbeidslivet og for oss som privatpersoner og innbyggere i Oslo. Politisk styring av sosialt bærekraftig byutvikling er ingen enkel sak.

285,-Sendes innen 1-3 virkedager Fri frakt fra 299 kr for privatpersoner. Beskrivelse.

RELATERTE BØKER