Enkel brukermanual for JMP

Enkel brukermanual for JMP - Ragnhild Silkoset | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ragnhild Silkoset
DIMENSJON
9,40 MB
FILNAVN
Enkel brukermanual for JMP.pdf
ISBN
2210649385854

BESKRIVELSE

Lær deg å bruke JMP på 1-2-3!Stadig flere norske universiteter og høyskoler velger nå å benytte analyseverktøyet JMP i sine kurs innen statistikk, dataanalyse og metode. Enkel brukermanual for JMP gir en lettfattelig og pedagogisk innføring i bruk av programvaren ved hjelp av et gjennomgangscase. Manualen viser blant annet hvordan man: kommer i gang med JMP foretar enkle statistiske analyser i form av deskriptiv statistikk, t-tester, variansanalyse og reliabilitet gjennomfører korrelasjonsanalyse og kovarians, i tillegg til faktoranalyse og clusteranalyse foretar lineær og ikke-lineær regresjonsanalyse analyserer eksperimenter benytter JMP i markedssegmenteringBrukermanualen henvender seg primært til studenter på universiteter og høyskoler, men vil være av interesse for alle som arbeider med statistikk og dataanalyse.

‎11-02-2019 15:04. Status: Løst/Implementert.

Stort utvalg treningsmanualer Vi har manualer for alle behov og alle nivåer. Du kan få treningsmanualer fra 1 kg opp til hele 60 kg.

RELATERTE BØKER