Entusiasme for endring

Entusiasme for endring - Tore Skandsen, Jarl Inge Wærness, Yngve Lindvig | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Skandsen, Jarl Inge Wærness, Yngve Lindvig
DIMENSJON
10,54 MB
FILNAVN
Entusiasme for endring.pdf
ISBN
8575854064948

BESKRIVELSE

Hvordan kan engasjement og legitimitet for endring skapes? Trenger du konkrete tips til hvordan endringsarbeid i skolen kan organiseres og ledes? Dette er en håndbok for skoleledere og andre som allerede er i gang med, eller som har lyst til å bidra i endringsprosesser og utviklingsarbeid i skolen.Boken kan leses i sin helhet, eller brukes som oppslagsverk. Rådene og eksemplene som benyttes i boken kommer delvis fra relevant forskning, men mye er også basert på mange års erfaringer fra skoleutviklingsarbeid. Her finner du hjelp og inspirasjon til hvordan du kan definere, prøve ut, evaluere og sette i drift nødvendige endringer. I endringsprosesser støter man ofte på utfordringer. Forfatterne kommer med konkrete forslag til metoder og måter disse kan løses på. Boken egner seg også som pensum i ulike utdanninger som fokuserer på utdanningsledelse, for eksempel rektorskolen. Om du jobber med utdanning og ønsker forbedring, er dette boken for deg!

Dette ble en milepæl for oss, uten at vi visste det da vi startet.» Erkjenne behov for endring Entusiasme for endring (Heftet) av forfatter Tore Skandsen. Pedagogikk.

Se flere bøker fra Vibeke Mostad. Entusiasme for endring (Heftet) av forfatter Tore Skandsen. Pedagogikk.

RELATERTE BØKER